Rond de middag kwam er een herstelbeweging op gang, maar die was geen lang leven beschoren. De beurs van Milaan sloot 5% lager.

In Brussel kon de BEL 20 het verlies beperken tot minder dan 2%. Colruyt kon een vrij stevige winst vasthouden. Daarnaast sloten alleen Nyrstar en D'Ieteren in de plus standhouden.

Laatstgenoemd bedrijf pakte na beurs met de kwartaalcijfers uit, morgen wordt een belangrijke dag wat de bedrijfsresultaten betreft.

De uitslag van de Italiaanse verkiezingen wordt ronduit dramatisch genoemd.

Volgens de politici zijn er twee factoren die die verkiezingsuitslag in de hand hebben gewerkt: de Europese schuldencrisis en het feit dat de besparingsmaatregelen niet duidelijk werden uitgelegd.

Rond de middag kwam er een herstelbeweging op gang, maar die was geen lang leven beschoren. De beurs van Milaan sloot 5% lager. In Brussel kon de BEL 20 het verlies beperken tot minder dan 2%. Colruyt kon een vrij stevige winst vasthouden. Daarnaast sloten alleen Nyrstar en D'Ieteren in de plus standhouden. Laatstgenoemd bedrijf pakte na beurs met de kwartaalcijfers uit, morgen wordt een belangrijke dag wat de bedrijfsresultaten betreft. De uitslag van de Italiaanse verkiezingen wordt ronduit dramatisch genoemd. Volgens de politici zijn er twee factoren die die verkiezingsuitslag in de hand hebben gewerkt: de Europese schuldencrisis en het feit dat de besparingsmaatregelen niet duidelijk werden uitgelegd.