Zelfs de Spaanse IBEX 35 kon in de opening winst tonen. De Brusselse beurs vormt geen uitzondering op de algemene regel en opende op zijn beurt hoger. De BEL 20 probeert het zich opnieuw comfortabeler te maken boven de kaap van 2300.

UCB is een opvallende daler, dit in reactie op het bericht dat enkele grootaandeelhouders uit het bedrijf stappen. De koers van PinguinLutosa opende op de cijfers zowat anderhalf procent lager, dit in reactie op de cijfers die gisterenavond werden gepubiceerd.

PinguinLutosa rekent op omzet tussen 822 en 837 miljoen euro

PinguinLutosa ziet de resultaten aantrekken in elk van haar divisies sinds het vierde kwartaal van 2011. Dit heeft te maken met gunstiger marktomstandigheden in zowel aan- als verkoop en de goede operationele rendementen in de fabrieken.

Zoals eerder gemeld, heeft PinguinLutosa haar afsluitdatum gewijzigd naar 31 maart. Hierdoor zijn de boekjaren in elk van de drie divisies gelijkgeschakeld.

Bovendien sluit deze afsluitdatum ook nauwer aan bij de operationele activiteitencyclus (start van de productie van het nieuwe seizoen). Hierdoor verandert de afsluitdatum naar 31 maart 2012.

PinguinLutosa verwacht voor het boekjaar eindigend op 31 maart 2012 dat de omzet tussen de EUR 822 en 837 miljoen zal liggen waarbij een recurrente bedrijfscashflow (REBITDA) zal gerealiseerd worden die zich zal situeren tussen EUR 49 en 51 miljoen.

Zelfs de Spaanse IBEX 35 kon in de opening winst tonen. De Brusselse beurs vormt geen uitzondering op de algemene regel en opende op zijn beurt hoger. De BEL 20 probeert het zich opnieuw comfortabeler te maken boven de kaap van 2300. UCB is een opvallende daler, dit in reactie op het bericht dat enkele grootaandeelhouders uit het bedrijf stappen. De koers van PinguinLutosa opende op de cijfers zowat anderhalf procent lager, dit in reactie op de cijfers die gisterenavond werden gepubiceerd. PinguinLutosa rekent op omzet tussen 822 en 837 miljoen euro PinguinLutosa ziet de resultaten aantrekken in elk van haar divisies sinds het vierde kwartaal van 2011. Dit heeft te maken met gunstiger marktomstandigheden in zowel aan- als verkoop en de goede operationele rendementen in de fabrieken. Zoals eerder gemeld, heeft PinguinLutosa haar afsluitdatum gewijzigd naar 31 maart. Hierdoor zijn de boekjaren in elk van de drie divisies gelijkgeschakeld. Bovendien sluit deze afsluitdatum ook nauwer aan bij de operationele activiteitencyclus (start van de productie van het nieuwe seizoen). Hierdoor verandert de afsluitdatum naar 31 maart 2012. PinguinLutosa verwacht voor het boekjaar eindigend op 31 maart 2012 dat de omzet tussen de EUR 822 en 837 miljoen zal liggen waarbij een recurrente bedrijfscashflow (REBITDA) zal gerealiseerd worden die zich zal situeren tussen EUR 49 en 51 miljoen.