In de Europese periferie lijkt de rust te zijn teruggekeerd nu het probleem van Griekenland stilaan voor geruime tijd van de baan lijkt. De euro is op de valutamarkten gestegen tot boven het niveau van 1,31 euro en ook op de Europese beurzen is het sentiment okay. De Brusselse beurs laat zich ook van haar betere zijde zien.

De Europese DJ Stoxx 600 index heeft volgens Loef Technische Analyse bij een indexstand op 278,06 de helft van de koersschade die is opgelopen sinds de top in 2007 ingelopen. Al wekenlang blijft de Europese beursgraadmeter aanhikken tegen dit 50%-Fibonacci-retracement.

De mislukte neerwaartse uitbraakpoging in november biedt beleggers een excuus om toch hoopvol gestemd te blijven omtrent de opwaartse kansen.

In de Europese periferie lijkt de rust te zijn teruggekeerd nu het probleem van Griekenland stilaan voor geruime tijd van de baan lijkt. De euro is op de valutamarkten gestegen tot boven het niveau van 1,31 euro en ook op de Europese beurzen is het sentiment okay. De Brusselse beurs laat zich ook van haar betere zijde zien. De Europese DJ Stoxx 600 index heeft volgens Loef Technische Analyse bij een indexstand op 278,06 de helft van de koersschade die is opgelopen sinds de top in 2007 ingelopen. Al wekenlang blijft de Europese beursgraadmeter aanhikken tegen dit 50%-Fibonacci-retracement. De mislukte neerwaartse uitbraakpoging in november biedt beleggers een excuus om toch hoopvol gestemd te blijven omtrent de opwaartse kansen.