De euro handhaaft zich opvallend goed boven het niveau van 1,30 dollar, terwijl anderzijds opvalt dat het goud zijn herstel verder zet. Inmiddels is de kaap van 1450 dollar opnieuw in het vizier gekomen. Heel wat Europese bedrijven maakten vandaag de kwartaalcijfers bekend.

Onder andere die van Unilever en Banco Santander werden op gemengde gevoelens onthaald. Ook Bayer moest op de cijfers terrein prijsgeven, hoewel het Duits bedrijf de prognoses voor het volledig boekjaar handhaafde. Alleen BAT en Volvo boekten vooruitgang op de cijfers.

De euro handhaaft zich opvallend goed boven het niveau van 1,30 dollar, terwijl anderzijds opvalt dat het goud zijn herstel verder zet. Inmiddels is de kaap van 1450 dollar opnieuw in het vizier gekomen. Heel wat Europese bedrijven maakten vandaag de kwartaalcijfers bekend. Onder andere die van Unilever en Banco Santander werden op gemengde gevoelens onthaald. Ook Bayer moest op de cijfers terrein prijsgeven, hoewel het Duits bedrijf de prognoses voor het volledig boekjaar handhaafde. Alleen BAT en Volvo boekten vooruitgang op de cijfers.