De tijd zal het volgens Gijsles moeten uitwijzen. We kunnen alleen maar vaststellen dat na de S&P500 nu ook de DAX een nieuwe alltime high heeft neergezet en dat we kijken naar de meest gehate rally uit de geschiedenis omdat zoveel marktspelers hem hebben gemist. Dat is misschien net de belangrijkste reden waarom de bull run nog wel eens langer zou kunnen duren dan iemand voor mogelijk houdt.

De Europese beurzen houden voorlopig stand op hoog niveau, waarbij onder andere ING en Deutsche Bank vandaag goede resultaten bekendmaakten.

Het was overigens een drukke dag wat cijfers betreft, in de komende dagen zal de cijferstroom alleszins gaan vertragen. De belangrijkste indices hebben de come-back van de min in de plus gerealiseerd.

De tijd zal het volgens Gijsles moeten uitwijzen. We kunnen alleen maar vaststellen dat na de S&P500 nu ook de DAX een nieuwe alltime high heeft neergezet en dat we kijken naar de meest gehate rally uit de geschiedenis omdat zoveel marktspelers hem hebben gemist. Dat is misschien net de belangrijkste reden waarom de bull run nog wel eens langer zou kunnen duren dan iemand voor mogelijk houdt. De Europese beurzen houden voorlopig stand op hoog niveau, waarbij onder andere ING en Deutsche Bank vandaag goede resultaten bekendmaakten. Het was overigens een drukke dag wat cijfers betreft, in de komende dagen zal de cijferstroom alleszins gaan vertragen. De belangrijkste indices hebben de come-back van de min in de plus gerealiseerd.