AB-InBev, dat vanmorgen wat flauwe kwartaalcijfers bekendmaakte, kon de schade tot een minimum beperken, de koers sloot iets meer dan 1% lager. Anderzijds wist Umicore wel hoger af te sluiten, ondanks het feit dat dit bedrijf de toekomst met enige onzekerheid tegemoet ziet.

Onzekerheid is er ook over de afloop van de meeting van de Europese Centrale Bank. Een rentedaling is al ingecalculeerd, zoals vandaag bleek uit het feit dat de koers van euro een goede beurt maakte. Vraag is echter wat voor andere maatregelen de ECB zal aankondigen.

AB-InBev, dat vanmorgen wat flauwe kwartaalcijfers bekendmaakte, kon de schade tot een minimum beperken, de koers sloot iets meer dan 1% lager. Anderzijds wist Umicore wel hoger af te sluiten, ondanks het feit dat dit bedrijf de toekomst met enige onzekerheid tegemoet ziet. Onzekerheid is er ook over de afloop van de meeting van de Europese Centrale Bank. Een rentedaling is al ingecalculeerd, zoals vandaag bleek uit het feit dat de koers van euro een goede beurt maakte. Vraag is echter wat voor andere maatregelen de ECB zal aankondigen.