De terugval van de (overwogen) Belgische bankaandelen heeft volgens professor Stefan Duchateau epische vormen aangenomen. Dit vormt s, naast de internationale statistieken over bankafschrijvingen waar ons land een weinig benijdenswaardige koppositie bekleedt, een verdere illustratie van de specifieke impact van de bankencrisis in België.

De terugslag van deze financiële crisis in de reële economie kon echter grotendeels vermeden dankzij diverse waarborgstellingen die hun credibiliteit konden onderbouwen dankzij de hogere spaartegoeden van particulieren bij de beursgenoteerde Belgische banken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De terugval van de (overwogen) Belgische bankaandelen heeft volgens professor Stefan Duchateau epische vormen aangenomen. Dit vormt s, naast de internationale statistieken over bankafschrijvingen waar ons land een weinig benijdenswaardige koppositie bekleedt, een verdere illustratie van de specifieke impact van de bankencrisis in België. De terugslag van deze financiële crisis in de reële economie kon echter grotendeels vermeden dankzij diverse waarborgstellingen die hun credibiliteit konden onderbouwen dankzij de hogere spaartegoeden van particulieren bij de beursgenoteerde Belgische banken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.