Vooral de banken lagen goed op koers, met onder andere een winst van bijna 7% voor KBC in Brussel. Ook de BEL 20 voelde de wind volop in de zeilen blazen, uiteindelijk werd ruim 2,50% hoger afgesloten op 2624. Alleen Elia en D'Ieteren moesten binnen de index terrein prijsgeven.

Van de Europese schuldencrisis blijkt uiteindelijk niemand nog wakker te liggen. Er wordt nog steeds richting Slovenië gekeken als volgende land dat in moeilijkheden zou kunnen belanden. Volgens een poll gehouden in Duitsland zou Angela Merkel nog steeds vrij goed scoren bij haar landgenoten.

Vooral de banken lagen goed op koers, met onder andere een winst van bijna 7% voor KBC in Brussel. Ook de BEL 20 voelde de wind volop in de zeilen blazen, uiteindelijk werd ruim 2,50% hoger afgesloten op 2624. Alleen Elia en D'Ieteren moesten binnen de index terrein prijsgeven. Van de Europese schuldencrisis blijkt uiteindelijk niemand nog wakker te liggen. Er wordt nog steeds richting Slovenië gekeken als volgende land dat in moeilijkheden zou kunnen belanden. Volgens een poll gehouden in Duitsland zou Angela Merkel nog steeds vrij goed scoren bij haar landgenoten.