Professor Stefan Duchateau voerde in het recente verleden een beleid dat nadrukkelijke accenten legde in de biotechnologiesector en de farmaceutica. De laatstgenoemde sector ondervond weinig hinder, maar de eerste groep kreeg het in de afgelopen weken zeer zwaar te verduren.

Enerzijds omwille van winstnames, anderzijds als gevolg van een verschuiving naar Zuidoost Aziatische waarden, waar (nog) betere groeiperspectieven werden gesitueerd.

De overnamespeculaties in de biotechnologiesector geven echter aan dat de koersniveaus zeker nog niet als overdreven mogen worden beschouwd maar de Aziatische markten hebben nog heel wat werk om de investeerders te overtuigen van een duurzaam herstel van hun groeiplatform. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Professor Stefan Duchateau voerde in het recente verleden een beleid dat nadrukkelijke accenten legde in de biotechnologiesector en de farmaceutica. De laatstgenoemde sector ondervond weinig hinder, maar de eerste groep kreeg het in de afgelopen weken zeer zwaar te verduren. Enerzijds omwille van winstnames, anderzijds als gevolg van een verschuiving naar Zuidoost Aziatische waarden, waar (nog) betere groeiperspectieven werden gesitueerd. De overnamespeculaties in de biotechnologiesector geven echter aan dat de koersniveaus zeker nog niet als overdreven mogen worden beschouwd maar de Aziatische markten hebben nog heel wat werk om de investeerders te overtuigen van een duurzaam herstel van hun groeiplatform. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.