Op de Brusselse beurs was KBC een opgemerkte stijger, terwijl op Europees niveau Nokia met een verlies van ruim 5% de aandacht trok.

De Finse telecomproducent maakte vandaag de resultaten bekend. Qua winst per aandeel was er niets aan de hand, de gerapporteerde 6 eurocent voldeed aan de verwachtingen.

CEO Stephen Elop kondigde aan dat het dividend wordt geschrapt om de kaspositie aan te zuiveren, maar liet overigens weten dat het vierde kwartaal conform de verwachtingen was geweest. Elop beloofde dat er nieuwe, veelbelovende producten in de pijplijn zitten.

Op de Brusselse beurs was KBC een opgemerkte stijger, terwijl op Europees niveau Nokia met een verlies van ruim 5% de aandacht trok. De Finse telecomproducent maakte vandaag de resultaten bekend. Qua winst per aandeel was er niets aan de hand, de gerapporteerde 6 eurocent voldeed aan de verwachtingen. CEO Stephen Elop kondigde aan dat het dividend wordt geschrapt om de kaspositie aan te zuiveren, maar liet overigens weten dat het vierde kwartaal conform de verwachtingen was geweest. Elop beloofde dat er nieuwe, veelbelovende producten in de pijplijn zitten.