Ook de euro komt nauwelijks van de plaats en dat heeft onder andere ook te maken met de dunne verhandelde volumes.

Op Wall Street wordt vandaag vanwege Martin Luther King Day niet gehandeld en dat betekent dat ook de verhandelde volumes op de Europese beurzen relatief beperkt zullen blijven. Morgen is in de Verenigde Staten opnieuw 'business as usual', met een stroom kwartaalcijfers op komst.

De belangrijkste dag van de week wordt ongetwijfeld woensdag, wanneer Apple na het sluiten van de beurs de resultaten over het voorbije kwartaal bekendmaakt.

Vorig jaar was dit aandeel de trekker van de hausse op Wall Street, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat dit scenario in 2013 zal worden onthaald.

Ook de euro komt nauwelijks van de plaats en dat heeft onder andere ook te maken met de dunne verhandelde volumes. Op Wall Street wordt vandaag vanwege Martin Luther King Day niet gehandeld en dat betekent dat ook de verhandelde volumes op de Europese beurzen relatief beperkt zullen blijven. Morgen is in de Verenigde Staten opnieuw 'business as usual', met een stroom kwartaalcijfers op komst. De belangrijkste dag van de week wordt ongetwijfeld woensdag, wanneer Apple na het sluiten van de beurs de resultaten over het voorbije kwartaal bekendmaakt. Vorig jaar was dit aandeel de trekker van de hausse op Wall Street, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat dit scenario in 2013 zal worden onthaald.