Waarom zijn precies de landen in Europa met de zwakste groeicijfers inzake bedrijfsresultaten (Italië en Spanje), momenteel

ook de meest gegeerde? Een eerste waarneming mogen we volgens professor Stefan Duchateau hierbij zeker niet uit weg gaan.

Duitsland en Zweden presteren schitterend, ook al kenden beide landen een scherpe terugval in 2008 maar hun bedrijven vertoonden naast het nodige incasseringsvermogen voor een dergelijke ingrijpende crisis, ook de nodige flexibiliteit om zich aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Waarom zijn precies de landen in Europa met de zwakste groeicijfers inzake bedrijfsresultaten (Italië en Spanje), momenteel ook de meest gegeerde? Een eerste waarneming mogen we volgens professor Stefan Duchateau hierbij zeker niet uit weg gaan. Duitsland en Zweden presteren schitterend, ook al kenden beide landen een scherpe terugval in 2008 maar hun bedrijven vertoonden naast het nodige incasseringsvermogen voor een dergelijke ingrijpende crisis, ook de nodige flexibiliteit om zich aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.