Met de cijfers op komst heeft Albert Ploegh van ING nog steeds een koopadvies voor het aandeel KBC, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 38,50 euro. De bank maakt de resultaten over het derde kwartaal op donderdag 14 november voor opening van de beurs bekend.

De focus zal hoofdzakelijk uitgaan naar de guidance en naar de kredietkosten. Ploegh houdt rekening met een nettowinst van 310 miljoen euro, zonder rekening te houden met een aantal eenmalige factoren.

De consensusverwachting ligt op een nettowinst van 373 miljoen euro. Wanneer met alles rekening wordt gehouden, zou de nettowinst 165 miljoen euro bedragen tegenover een consensusverwachting van 350 miljoen euro.

Met de cijfers op komst heeft Albert Ploegh van ING nog steeds een koopadvies voor het aandeel KBC, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 38,50 euro. De bank maakt de resultaten over het derde kwartaal op donderdag 14 november voor opening van de beurs bekend. De focus zal hoofdzakelijk uitgaan naar de guidance en naar de kredietkosten. Ploegh houdt rekening met een nettowinst van 310 miljoen euro, zonder rekening te houden met een aantal eenmalige factoren. De consensusverwachting ligt op een nettowinst van 373 miljoen euro. Wanneer met alles rekening wordt gehouden, zou de nettowinst 165 miljoen euro bedragen tegenover een consensusverwachting van 350 miljoen euro.