De Europese beleggers lieten zich dus niet opjagen door het bericht van de overname van de divisie mobiele telefonie van Nokia door Microsoft. Het aandeel Nokia lag al langer uit de gratie van de beleggers, van de koersopstoot van vandaag lag niemand echt wakker.

De Brusselse beurs presteerde beter dan het gemiddelde, de BEL 20 kon het verlies beperken tot fracties van een procent. Bekaert en Delhaize maakten een goede beurt, ThromboGenics, Befimmo en Cofinimmo moesten alle drie meer dan 1% prijsgeven.

De Europese beleggers lieten zich dus niet opjagen door het bericht van de overname van de divisie mobiele telefonie van Nokia door Microsoft. Het aandeel Nokia lag al langer uit de gratie van de beleggers, van de koersopstoot van vandaag lag niemand echt wakker. De Brusselse beurs presteerde beter dan het gemiddelde, de BEL 20 kon het verlies beperken tot fracties van een procent. Bekaert en Delhaize maakten een goede beurt, ThromboGenics, Befimmo en Cofinimmo moesten alle drie meer dan 1% prijsgeven.