De verhandelde volumes waren anderzijds relatief dun, want in Londen werd vanwege een feestdag niet gehandeld. De Brusselse beurs dook eveneens in het rood, met een verlies van ruim een half procent voor de BEL 20. ThromboGenics was met een verlies van ruim 3% een opvallende daler.

Ook Bekaert beleefde een zwakke dag. Op de valutamarkten moet de euro wat terrein prijsgeven, maar de haussetrend bij de Europese eenheidsmunt is vast en zeker nog niet gebroken. De goudprijs raakt voorlopig niet voorbij de kaap van 1400 dollar voor een troy ounce.

De verhandelde volumes waren anderzijds relatief dun, want in Londen werd vanwege een feestdag niet gehandeld. De Brusselse beurs dook eveneens in het rood, met een verlies van ruim een half procent voor de BEL 20. ThromboGenics was met een verlies van ruim 3% een opvallende daler. Ook Bekaert beleefde een zwakke dag. Op de valutamarkten moet de euro wat terrein prijsgeven, maar de haussetrend bij de Europese eenheidsmunt is vast en zeker nog niet gebroken. De goudprijs raakt voorlopig niet voorbij de kaap van 1400 dollar voor een troy ounce.