Ook in Azië kleurde vanmorgen het koersbord bloedrood. De koers van Dexia reageerde in eerste instantie amper op de vanmorgen gepubliceerde resultaten.

Van de cijfers van het eens zo fiere Dexia ligt niemand meer echt wakker van. De restbank leed een nettoverlies van 2,90 miljard euro in 2012, verlies dat vooral te verklaren valt door de verliezen op de verkopen van entiteiten en door een hoge financieringskost.

2012 was een scharnierjaar voor de groep Dexia, zo werd in de begeleidende perstekst gesteld, waarbij de aandacht werd toegespitst op de uitvoering van het. geordende ontmantelingsplan.

Zo verkocht Dexia de meeste van zijn belangrijke commerciële entiteiten, overeenkomstig de verbintenissen die de raad van bestuur van de Groep in oktober 2011 was aangegaan.

De Europese Commissie verleende op 28 december haar goedkeuring aan het aangepaste geordende ontmantelingsplan van Dexia.

Ook in Azië kleurde vanmorgen het koersbord bloedrood. De koers van Dexia reageerde in eerste instantie amper op de vanmorgen gepubliceerde resultaten. Van de cijfers van het eens zo fiere Dexia ligt niemand meer echt wakker van. De restbank leed een nettoverlies van 2,90 miljard euro in 2012, verlies dat vooral te verklaren valt door de verliezen op de verkopen van entiteiten en door een hoge financieringskost. 2012 was een scharnierjaar voor de groep Dexia, zo werd in de begeleidende perstekst gesteld, waarbij de aandacht werd toegespitst op de uitvoering van het. geordende ontmantelingsplan. Zo verkocht Dexia de meeste van zijn belangrijke commerciële entiteiten, overeenkomstig de verbintenissen die de raad van bestuur van de Groep in oktober 2011 was aangegaan. De Europese Commissie verleende op 28 december haar goedkeuring aan het aangepaste geordende ontmantelingsplan van Dexia.