In Frankfurt, Milaan, Zurich en in de Scandinavische landen wordt vandaag niet gehandeld, op een aantal andere beurzen worden de boeken vroegtijdig dicht gedaan. Dat is zo voor de Londense beurs, maar ook voor NYSE Euronext. In Madrid wordt tot 14 uur gehandeld.

De Stoxx 600 Europe Index maakte dit jaar een goede beurt, met een stijging van 16%. Zowel de Europese Centrale Bank als de Bank of England beloofden hun basisrente nog geruime tijd op recorddieptepunten te laten. In de afgelopen dagen hebben de Europese beurzen de sterkste stijging sinds april neergezet.

In Frankfurt, Milaan, Zurich en in de Scandinavische landen wordt vandaag niet gehandeld, op een aantal andere beurzen worden de boeken vroegtijdig dicht gedaan. Dat is zo voor de Londense beurs, maar ook voor NYSE Euronext. In Madrid wordt tot 14 uur gehandeld. De Stoxx 600 Europe Index maakte dit jaar een goede beurt, met een stijging van 16%. Zowel de Europese Centrale Bank als de Bank of England beloofden hun basisrente nog geruime tijd op recorddieptepunten te laten. In de afgelopen dagen hebben de Europese beurzen de sterkste stijging sinds april neergezet.