Van echt grote winsten was evenwel, gezien de huidige onzekerheid, geen sprake. Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 uiteindelijk ruim driekwart procent in de plus.

Abi Olidimedji van Thomas Miller Investment is van mening dat er uiteindelijk toch een oplossing voor het Grieks probleem zal worden gevonden.

Dat betekent echter niet dat de dreiging in de eurozone volledig wegvalt, in de gegeven omstandigheden blijft voorzichtigheid geboden.

O wee, Nyrstar

Op de Brusselse beurs bleef de winst voor de BEL 20 beperkt tot iets minder dan een kwart procent, maar daarmee houdt de index toch stand boven 2350.

Nyrstar kreeg met een verlies van ruim 6% de zwarte piet toegespeeld, maar ook Bekaert en Delhaize lagen zwak op koers.

Van echt grote winsten was evenwel, gezien de huidige onzekerheid, geen sprake. Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 uiteindelijk ruim driekwart procent in de plus. Abi Olidimedji van Thomas Miller Investment is van mening dat er uiteindelijk toch een oplossing voor het Grieks probleem zal worden gevonden. Dat betekent echter niet dat de dreiging in de eurozone volledig wegvalt, in de gegeven omstandigheden blijft voorzichtigheid geboden.O wee, Nyrstar Op de Brusselse beurs bleef de winst voor de BEL 20 beperkt tot iets minder dan een kwart procent, maar daarmee houdt de index toch stand boven 2350. Nyrstar kreeg met een verlies van ruim 6% de zwarte piet toegespeeld, maar ook Bekaert en Delhaize lagen zwak op koers.