Neil Mackinnon, global macro strategist bij VTB Capital Plc, is van mening dat de financiële markten alleszins een vorm van uitleg van Ben Bernanke verwachten. Die moet komen uitleggen hoe en wanneer hij de stimuleringsmaatregelen zal terugschroeven.

De Stoxx Europe 600 is sinds 22 mei met 5,50% gedaald, op die dag sprak Ben Bernanke voor het eerst over het terugschroeven van de stimuleringsmaatregelen. Vandaag en morgen kan het nog relatief rustig blijven, vanaf vrijdag kan het er opnieuw spannend aan toegaan.

Neil Mackinnon, global macro strategist bij VTB Capital Plc, is van mening dat de financiële markten alleszins een vorm van uitleg van Ben Bernanke verwachten. Die moet komen uitleggen hoe en wanneer hij de stimuleringsmaatregelen zal terugschroeven. De Stoxx Europe 600 is sinds 22 mei met 5,50% gedaald, op die dag sprak Ben Bernanke voor het eerst over het terugschroeven van de stimuleringsmaatregelen. Vandaag en morgen kan het nog relatief rustig blijven, vanaf vrijdag kan het er opnieuw spannend aan toegaan.