Volgens Kilian de Kertanguy, fondsbeheerder bij Cholet- Dupont Gestion in Parijs, wordt de economische terugval door de feiten dagelijks telkens opnieuw bewezen en dat is allesbehalve geruststellend.

De bedrijven die het eerst te lijden hebben onder een terugval van de economische activiteiten worden het eerst geraakt. Momenteel vormt vooral de autosector een zwaard van Damocles boven de beurskoersen.

Ook de Brusselse beurs is terug boven de nullijn komen noteren, maar daarmee is de huidige consolidatiefase nog niet doorbroken. Boven 1900 krijgen we een eerste koopsignaal.

Dexia, dat een ratingverlaging door S&P te slikken kreeg, en Fortis liggen echter nog steeds zwak op koers. AB-InBev en Nyrstar voeren het peleton van de stijgers aan, maar ook Omega Pharma en NPM liggen bijvoorbeeld goed op koers.

Volgens Kilian de Kertanguy, fondsbeheerder bij Cholet- Dupont Gestion in Parijs, wordt de economische terugval door de feiten dagelijks telkens opnieuw bewezen en dat is allesbehalve geruststellend.De bedrijven die het eerst te lijden hebben onder een terugval van de economische activiteiten worden het eerst geraakt. Momenteel vormt vooral de autosector een zwaard van Damocles boven de beurskoersen. Ook de Brusselse beurs is terug boven de nullijn komen noteren, maar daarmee is de huidige consolidatiefase nog niet doorbroken. Boven 1900 krijgen we een eerste koopsignaal. Dexia, dat een ratingverlaging door S&P te slikken kreeg, en Fortis liggen echter nog steeds zwak op koers. AB-InBev en Nyrstar voeren het peleton van de stijgers aan, maar ook Omega Pharma en NPM liggen bijvoorbeeld goed op koers.