De posities in aandelen in groeilanden blijven volgens professor Stefan Duchateau onderwogen ten opzichte van de wereldindex. Dit vangt hij op met sterk overwogen posities in emerging market bonds en high yield bonds; hetgeen ook compenserend is voor de onderwegingen in Europese obligaties.

Duchateau blijft hier verankerd aan de succesrijke keuze van Italiaanse, Spaanse en Ierse staatsobligaties. Hij breidt deze posities zelfs nog lichtjes uit, zowel in looptijd als volume. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De posities in aandelen in groeilanden blijven volgens professor Stefan Duchateau onderwogen ten opzichte van de wereldindex. Dit vangt hij op met sterk overwogen posities in emerging market bonds en high yield bonds; hetgeen ook compenserend is voor de onderwegingen in Europese obligaties. Duchateau blijft hier verankerd aan de succesrijke keuze van Italiaanse, Spaanse en Ierse staatsobligaties. Hij breidt deze posities zelfs nog lichtjes uit, zowel in looptijd als volume. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.