Uiteindelijk verloor de Euro Stoxx 50 iets meer dan 2%, terwijl de BEL 20 zowat anderhalf onder het slotniveau van gisteren werd afgevlagd. Bijna alle BEL 20-waarden eindigden in meer of mindere mate in het rood, met Elia als enige uitzondering die de regel bevestigt.

Toch waren er geen individuele aandelen die echt forse verliezen lieten optekenen. Op de obligatiemarkten viel een vlucht richting veiligheid vast te stellen, de staatsobligaties van landen uit de Europese periferie werden opnieuw gedumpt. In de komende dagen zal moeten blijven of deze beweging al dan niet een verlengstuk krijgt.

Uiteindelijk verloor de Euro Stoxx 50 iets meer dan 2%, terwijl de BEL 20 zowat anderhalf onder het slotniveau van gisteren werd afgevlagd. Bijna alle BEL 20-waarden eindigden in meer of mindere mate in het rood, met Elia als enige uitzondering die de regel bevestigt. Toch waren er geen individuele aandelen die echt forse verliezen lieten optekenen. Op de obligatiemarkten viel een vlucht richting veiligheid vast te stellen, de staatsobligaties van landen uit de Europese periferie werden opnieuw gedumpt. In de komende dagen zal moeten blijven of deze beweging al dan niet een verlengstuk krijgt.