De beleggers kijken nog steeds uit naar nieuwe impulsen, zonder dat voorlopig duidelijk is vanwaar die moeten komen. De ondertoon is licht negatief.

Donderdag is er de meeting van de Europese Centrale Bank, maar spectaculaire mededelingen worden daar niet verwacht. Vandaag is er ook nog de belangrijke ontmoeting tussen de Duitse kanselier Angela Merkel en de Griekse premier Antonis Samaras.

Onderwerp van gesprek is het feit of Griekenland al dan niet vooruitgang heeft geboekt bij het terugdringen van het tekort op de begroting. De gesprekken tussen beide politici zijn inmiddels al begonnen, rond 10 uur 30 wordt een gezamenlijke persconferentie gegeven.

De beleggers kijken nog steeds uit naar nieuwe impulsen, zonder dat voorlopig duidelijk is vanwaar die moeten komen. De ondertoon is licht negatief. Donderdag is er de meeting van de Europese Centrale Bank, maar spectaculaire mededelingen worden daar niet verwacht. Vandaag is er ook nog de belangrijke ontmoeting tussen de Duitse kanselier Angela Merkel en de Griekse premier Antonis Samaras. Onderwerp van gesprek is het feit of Griekenland al dan niet vooruitgang heeft geboekt bij het terugdringen van het tekort op de begroting. De gesprekken tussen beide politici zijn inmiddels al begonnen, rond 10 uur 30 wordt een gezamenlijke persconferentie gegeven.