Vanmorgen is de stemming echter opperbest, de belangrijkste indices zijn met behoorlijke winsten geopend. Aanleiding was het herstel op de beurs van Tokio, waar de Nikkei ruim 2% hoger afsloot. Daarmee werd het verlies van gisteren van iets meer dan 3% voor ongeveer tweederde opgehaald.

In de farmasector heeft Roche Holding een paar moeilijke dagen achter de rug. Gisteren daalde de koers van Roche aan het snelste tempo sinds 2011, dit nadat een studie aantoonde dat het belangrijke Avastin-geneesmiddel het leven van patiënten met een hersentumor niet kon verlengen.

Vanmorgen is de stemming echter opperbest, de belangrijkste indices zijn met behoorlijke winsten geopend. Aanleiding was het herstel op de beurs van Tokio, waar de Nikkei ruim 2% hoger afsloot. Daarmee werd het verlies van gisteren van iets meer dan 3% voor ongeveer tweederde opgehaald. In de farmasector heeft Roche Holding een paar moeilijke dagen achter de rug. Gisteren daalde de koers van Roche aan het snelste tempo sinds 2011, dit nadat een studie aantoonde dat het belangrijke Avastin-geneesmiddel het leven van patiënten met een hersentumor niet kon verlengen.