Ditmaal viel 1 mei midden in de week waardoor er een bijzondere handelsweek was van twee maal twee dagen. Maar het had geen invloed op het optimisme ter beurze.

De StoXX steeg afgelopen week met 1,8% naar 2766 en daarmee kwamen de Europese beurzen gemiddeld op het hoogste niveau sinds februari 2011.

Dat staat op 2779. En als de index hierboven sluit staan we bijna op het hoogste niveau in de afgelopen 5 jaar. Dat lag 5 jaar geleden overigens op 3228 echter daarna kwamen de markten in de bekende draaikolk naar beneden.

Ditmaal viel 1 mei midden in de week waardoor er een bijzondere handelsweek was van twee maal twee dagen. Maar het had geen invloed op het optimisme ter beurze. De StoXX steeg afgelopen week met 1,8% naar 2766 en daarmee kwamen de Europese beurzen gemiddeld op het hoogste niveau sinds februari 2011. Dat staat op 2779. En als de index hierboven sluit staan we bijna op het hoogste niveau in de afgelopen 5 jaar. Dat lag 5 jaar geleden overigens op 3228 echter daarna kwamen de markten in de bekende draaikolk naar beneden.