Regelmatig doen in Brussel genoteerde bedrijven een melding over een melding die ze hebben ontvangen van een grootaandeelhouder die in een bepaalde drempel heeft overschreden. Daaromtrent bestaat trouwens een wettelijke verplichting, elk bedrijf is verplicht om dat te doen.

Allianz Global Investors Europe GmbH berichtte eerder deze week dat de drempel van 5% bij EVS Broadcast Equipment, de toonaangevende provider van production systemen, werd overschreden. Het aantal aandelen in bezit bedraagt nu 889.755, of 6,53% van het totaal uitstaande aandelen.

Regelmatig doen in Brussel genoteerde bedrijven een melding over een melding die ze hebben ontvangen van een grootaandeelhouder die in een bepaalde drempel heeft overschreden. Daaromtrent bestaat trouwens een wettelijke verplichting, elk bedrijf is verplicht om dat te doen. Allianz Global Investors Europe GmbH berichtte eerder deze week dat de drempel van 5% bij EVS Broadcast Equipment, de toonaangevende provider van production systemen, werd overschreden. Het aantal aandelen in bezit bedraagt nu 889.755, of 6,53% van het totaal uitstaande aandelen.