Dus de markten weten heel goed wat er gebeurt als de geldkraan opengaat. Rentes schieten omlaag tot op niveaus die niemand voor mogelijk houdt, indereen gaat in "risk-on" modus, spreads verschrompelen en meer risicovolle activa zoals aandelen gaan omhoog.

De Europese beurzen blijven in de plus noteren, zonder dat er van verdere vooruitgang sprake is. KBC Securities publiceerde vandaag een rapport over D'Ieteren, met als conclusie dat het advies opbouwen en het koersdoel van 38 euro gehandhaafd blijven.

Dus de markten weten heel goed wat er gebeurt als de geldkraan opengaat. Rentes schieten omlaag tot op niveaus die niemand voor mogelijk houdt, indereen gaat in "risk-on" modus, spreads verschrompelen en meer risicovolle activa zoals aandelen gaan omhoog. De Europese beurzen blijven in de plus noteren, zonder dat er van verdere vooruitgang sprake is. KBC Securities publiceerde vandaag een rapport over D'Ieteren, met als conclusie dat het advies opbouwen en het koersdoel van 38 euro gehandhaafd blijven.