Na een jarenlange onopgemerkte afwezigheid verwierf de BEL 20 recent volgens professor Stefan Duchateau terug een plaatsje op het aandachtsfront in beleggersland.

Enerzijds moet deze hernieuwde interesse in Belgische waarden in een positieve context worden ingepast, nu de psychologische grens van 3000 punten (eindelijk terug) werd bereikt en de Brusselse index op 11 maart zelfs stoer op de borst kon kloppen met een slotkoers op 3123,10.

Met zijn koersklim sedert het jaarbegin nestelt de Belgische beurs zich zelfs in het koppeloton van de Europese beursprestaties en laat over deze periode ook een duidelijke outperformance optekenen in vergelijking met de MSCI-index voor Europese aandelen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Na een jarenlange onopgemerkte afwezigheid verwierf de BEL 20 recent volgens professor Stefan Duchateau terug een plaatsje op het aandachtsfront in beleggersland. Enerzijds moet deze hernieuwde interesse in Belgische waarden in een positieve context worden ingepast, nu de psychologische grens van 3000 punten (eindelijk terug) werd bereikt en de Brusselse index op 11 maart zelfs stoer op de borst kon kloppen met een slotkoers op 3123,10. Met zijn koersklim sedert het jaarbegin nestelt de Belgische beurs zich zelfs in het koppeloton van de Europese beursprestaties en laat over deze periode ook een duidelijke outperformance optekenen in vergelijking met de MSCI-index voor Europese aandelen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.