Cofinimmo en Colruyt konden winsten van ongeveer een half procent vasthouden, terwijl Nyrstar en Ackermans & van Haaren gaven beiden ruim anderhalf procent prijs.

De euro biedt per saldo goed weerstand aan de heropflakkering van de eurocrisis, het ziet er naar uit de Europese eenheidsmunt nog opwaarts potentieel in de vingers heeft.

James Paulsen, chief investment strategist bij Wells Capital Management, maakt zich niettemin zorgen over een opflakkering van de eurocrisis als gevolg van het ontslag van de Italiaanse premier Monti.

Meer onrust in Italië zou de kalmte in de eurozone wel eens komen verstoren, maar voorlopig is van een Berlusconi-effect op de markt voorlopig geen sprake.

Cofinimmo en Colruyt konden winsten van ongeveer een half procent vasthouden, terwijl Nyrstar en Ackermans & van Haaren gaven beiden ruim anderhalf procent prijs. De euro biedt per saldo goed weerstand aan de heropflakkering van de eurocrisis, het ziet er naar uit de Europese eenheidsmunt nog opwaarts potentieel in de vingers heeft. James Paulsen, chief investment strategist bij Wells Capital Management, maakt zich niettemin zorgen over een opflakkering van de eurocrisis als gevolg van het ontslag van de Italiaanse premier Monti. Meer onrust in Italië zou de kalmte in de eurozone wel eens komen verstoren, maar voorlopig is van een Berlusconi-effect op de markt voorlopig geen sprake.