Bekaert was de sterkste stijger binnen de index, op een afstandje gevolgd door Umicore, D'Ieteren en Cofinimmo. Het zijn dus op de eerste plaats de cyclicals die sterk presteren. Aan de onderkant van het peleton bengelt KBC, dat per saldo meer dan 3% moet inleveren.

Op de beurs van Frankfurt kan de DAX de bereikte recordniveaus niet vasthouden, ook daar zijn de banken de zwakke broertjes. Commerzbank kreeg een stevige correctie te verwerken, maar ook Deutsche Bank werd op zijn plaats gezet na een downgrading door JP Morgan Chase.

Bekaert was de sterkste stijger binnen de index, op een afstandje gevolgd door Umicore, D'Ieteren en Cofinimmo. Het zijn dus op de eerste plaats de cyclicals die sterk presteren. Aan de onderkant van het peleton bengelt KBC, dat per saldo meer dan 3% moet inleveren. Op de beurs van Frankfurt kan de DAX de bereikte recordniveaus niet vasthouden, ook daar zijn de banken de zwakke broertjes. Commerzbank kreeg een stevige correctie te verwerken, maar ook Deutsche Bank werd op zijn plaats gezet na een downgrading door JP Morgan Chase.