Per saldo sloot de Euro Stoxx ruim 1% lager, terwijl de BEL 20 het verlies wist te beperken tot iets meer dan een kwart procent. De Brusselse beurs lijkt zich dus weinig zorgen te maken over de troonafstand die koning Albert vandaag aankondigde, iedereen verwacht dat die rimpelloos zal verlopen.

Het is nu wachten op de start van het resultatenseizoen, dat ergens in de loop van volgende week van start zal gaan. De verwachtingen zijn niet bepaald hooggespannen, maar dat gegeven zit al grotendeels in de koersen verrekend. Met een verlies van ruim 3% is D'Ieteren de sterkste daler binnen de BEL 20.

Per saldo sloot de Euro Stoxx ruim 1% lager, terwijl de BEL 20 het verlies wist te beperken tot iets meer dan een kwart procent. De Brusselse beurs lijkt zich dus weinig zorgen te maken over de troonafstand die koning Albert vandaag aankondigde, iedereen verwacht dat die rimpelloos zal verlopen. Het is nu wachten op de start van het resultatenseizoen, dat ergens in de loop van volgende week van start zal gaan. De verwachtingen zijn niet bepaald hooggespannen, maar dat gegeven zit al grotendeels in de koersen verrekend. Met een verlies van ruim 3% is D'Ieteren de sterkste daler binnen de BEL 20.