Op de financiële markten wordt nog steeds druk gespeculeerd over wie het volgende land zal zijn dat in de eurocrisis zal worden betrokken. Matthew Lynn, onder andere columnist voor de Financial Times, schoof recent de naam van Nederland naar voren.

Maar anderzijds zijn de Spaanse en Italiaanse staatsobligaties vandaag voor de derde dag op rij gedaald, hetgeen aangeeft dat ook deze landen nog niet veilig thuis zijn. Frankrijk, een ander zwak broertje binnen de eurozone, kreeg anderzijds de aansporing om sneller hervormingen door te voeren.

Op de financiële markten wordt nog steeds druk gespeculeerd over wie het volgende land zal zijn dat in de eurocrisis zal worden betrokken. Matthew Lynn, onder andere columnist voor de Financial Times, schoof recent de naam van Nederland naar voren. Maar anderzijds zijn de Spaanse en Italiaanse staatsobligaties vandaag voor de derde dag op rij gedaald, hetgeen aangeeft dat ook deze landen nog niet veilig thuis zijn. Frankrijk, een ander zwak broertje binnen de eurozone, kreeg anderzijds de aansporing om sneller hervormingen door te voeren.