In Brussel moest de BEL 20 niettemin toch ruim een half procent prijsgeven en dat had vooral te maken met de zwakke prestaties van vijf aandelen die in de index zijn opgenomen. Het betreft meer bepaald Delhaize, Colruyt, Mobistar, Solvay en AB-InBev.

De goudprijs noteert iets lager en lijkt dus in rustiger vaarwater te zijn aanbeland. Wat er morgen zal gebeuren wanneer er opnieuw op Wall Street wordt gehandeld, valt nog af te wachten. Opvallend is wel dat op de grondstoffenmarkten de koperprijs onder druk blijft staan.

In Brussel moest de BEL 20 niettemin toch ruim een half procent prijsgeven en dat had vooral te maken met de zwakke prestaties van vijf aandelen die in de index zijn opgenomen. Het betreft meer bepaald Delhaize, Colruyt, Mobistar, Solvay en AB-InBev. De goudprijs noteert iets lager en lijkt dus in rustiger vaarwater te zijn aanbeland. Wat er morgen zal gebeuren wanneer er opnieuw op Wall Street wordt gehandeld, valt nog af te wachten. Opvallend is wel dat op de grondstoffenmarkten de koperprijs onder druk blijft staan.