Een verdere stijging van de lange rente zou volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas een signaal kunenn zijn dat de zaak aan het normaliseren is en daarom een positief signaal voor meer risicovolle active. DIt gezegd zijnde, is het duidelijk dat de markten voor risico momenteel wat consolideren.

Dat is volgens Gijsels niet zo verwonderlijk, gezien de sterke stijging sinds het begin van het jaar en de nog steeds overgekochte conditie van de markt.

Deze consolidatie zou zelfs de reisgezel kunnen zijn voor het grootste deel van de zomer. Gijsels blijft ondertussen ook de gang van zaken in China van dichtbij volgen gezien het belang van de Chinese economie voor de wereldeconomie en het grondstoffen complex.

Een verdere stijging van de lange rente zou volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas een signaal kunenn zijn dat de zaak aan het normaliseren is en daarom een positief signaal voor meer risicovolle active. DIt gezegd zijnde, is het duidelijk dat de markten voor risico momenteel wat consolideren. Dat is volgens Gijsels niet zo verwonderlijk, gezien de sterke stijging sinds het begin van het jaar en de nog steeds overgekochte conditie van de markt. Deze consolidatie zou zelfs de reisgezel kunnen zijn voor het grootste deel van de zomer. Gijsels blijft ondertussen ook de gang van zaken in China van dichtbij volgen gezien het belang van de Chinese economie voor de wereldeconomie en het grondstoffen complex.