ThromboGenics onderscheidde zich in positieve zin, hoewel de winst niet volledig kon worden vastgehouden. Aan de onderkant van het peleton was dat er D'Ieteren, dat in reactie op de cijfers over de autoverkopen voor de maand september, bijna 2% moest inleveren.

De Europese beleggers wogen de pro's en de contra's tegen elkaar af. Een positief gegeven is de regering Letta in Italië in het zadel mag blijven, een negatief punt is dat er voor het probleem van de shutdown in de Verenigde Staten nog altijd geen oplossing is gevonden.

ThromboGenics onderscheidde zich in positieve zin, hoewel de winst niet volledig kon worden vastgehouden. Aan de onderkant van het peleton was dat er D'Ieteren, dat in reactie op de cijfers over de autoverkopen voor de maand september, bijna 2% moest inleveren. De Europese beleggers wogen de pro's en de contra's tegen elkaar af. Een positief gegeven is de regering Letta in Italië in het zadel mag blijven, een negatief punt is dat er voor het probleem van de shutdown in de Verenigde Staten nog altijd geen oplossing is gevonden.