De Amerikaanse beursindex S&P 500 bereikte volgens professor Stefan Duchateau reeds enkele weken geleden zijn hoogste peil ooit en lijkt dit niveau - met wat ups and downs- goed te kunnen verdedigen.

De Japanse aandelenmarkten kunnen een onwaarschijnlijke klim verder zetten terwijl de Aziatische beurzen in het algemeen en volgens iedere meting reeds een tijdje vanuit de hoogte kunnen terugblikken op de records die dateren van voor de diepe crisis.

Dit recordniveau werd overigens bereikt zonder hulp van de Chinese beurzen. Andere landen in de regio, zoals Thailand, Maleisië en de Filippijnen hebben de rol van voortrekker overgenomen hetgeen de Aziatische beursindex wel naar een hoger peil kan tillen maar natuurlijk niet de rol van economische motor van de wereldeconomie kunnen overnemen.

De Amerikaanse beursindex S&P 500 bereikte volgens professor Stefan Duchateau reeds enkele weken geleden zijn hoogste peil ooit en lijkt dit niveau - met wat ups and downs- goed te kunnen verdedigen. De Japanse aandelenmarkten kunnen een onwaarschijnlijke klim verder zetten terwijl de Aziatische beurzen in het algemeen en volgens iedere meting reeds een tijdje vanuit de hoogte kunnen terugblikken op de records die dateren van voor de diepe crisis. Dit recordniveau werd overigens bereikt zonder hulp van de Chinese beurzen. Andere landen in de regio, zoals Thailand, Maleisië en de Filippijnen hebben de rol van voortrekker overgenomen hetgeen de Aziatische beursindex wel naar een hoger peil kan tillen maar natuurlijk niet de rol van economische motor van de wereldeconomie kunnen overnemen.