Het geduld van de beleggers wordt tegenwoordig vaak op de proef gesteld. Gisteren werd een halve dag gewacht op de slotverklaring na afloop van de Europese Centrale Bank, slotverklaring waar de beleggers uiteindelijk maar weinig inspiratie uit puurden.

Vandaag is het wachten op de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november die in de vroege namiddag worden verwacht. De consensusverwachting ligt op een jobcreatie van 180.000 vorige maand, maar een verrassend hoog cijfer mag niet bij voorbaat uitgesloten worden.

Het geduld van de beleggers wordt tegenwoordig vaak op de proef gesteld. Gisteren werd een halve dag gewacht op de slotverklaring na afloop van de Europese Centrale Bank, slotverklaring waar de beleggers uiteindelijk maar weinig inspiratie uit puurden. Vandaag is het wachten op de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november die in de vroege namiddag worden verwacht. De consensusverwachting ligt op een jobcreatie van 180.000 vorige maand, maar een verrassend hoog cijfer mag niet bij voorbaat uitgesloten worden.