Het valt voor een analist moeilijk te voorspellen wat iemand zal gaan doen, die zelf nog niet weet wat hij van plan is.

Dit oncomfortabele gevoel kan je volgens professor Stefan Duchateau niet van je afschudden wanneer momenteel je de toekomstige evolutie van beurzen moet inschatten. Op de langere termijn vormt dat geen probleem, natuurlijk.

De Europese en Amerikaanse bedrijven bulken immers van de cash, de bedrijfsresultaten volgen een gematigd opwaarts pad, de inflatie blijft erg laag en de monetaire overheden zijn gedetermineerd om de economie met ongebreidelde geldcreatie bij te springen, als nodig. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Het valt voor een analist moeilijk te voorspellen wat iemand zal gaan doen, die zelf nog niet weet wat hij van plan is. Dit oncomfortabele gevoel kan je volgens professor Stefan Duchateau niet van je afschudden wanneer momenteel je de toekomstige evolutie van beurzen moet inschatten. Op de langere termijn vormt dat geen probleem, natuurlijk. De Europese en Amerikaanse bedrijven bulken immers van de cash, de bedrijfsresultaten volgen een gematigd opwaarts pad, de inflatie blijft erg laag en de monetaire overheden zijn gedetermineerd om de economie met ongebreidelde geldcreatie bij te springen, als nodig. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.