Vandaag kan opnieuw een belangrijke dag worden voor Griekenland, want de SDOE gaat een nieuwe lijst met belastingontduikers bezorgen aan het parlement. De krant Proto Thema meent te weten dat deze lijst 600 namen bevat van Grieken met een Zwitserse bankrekening.

Die lijst zou een aanvulling vormen van een eerdere lijst die door de socialistische politicus Evangelos Venizelos na veel aarzelen werd bekendgemaakt. Mogelijk heeft Venizelos geprobeerd om partijgenoten af te dekken die het niet zo nauw hebben genomen met de belastingregels.

Vandaag kan opnieuw een belangrijke dag worden voor Griekenland, want de SDOE gaat een nieuwe lijst met belastingontduikers bezorgen aan het parlement. De krant Proto Thema meent te weten dat deze lijst 600 namen bevat van Grieken met een Zwitserse bankrekening. Die lijst zou een aanvulling vormen van een eerdere lijst die door de socialistische politicus Evangelos Venizelos na veel aarzelen werd bekendgemaakt. Mogelijk heeft Venizelos geprobeerd om partijgenoten af te dekken die het niet zo nauw hebben genomen met de belastingregels.