Het sentiment blijft echter licht negatief, ook op de Brusselse beurs. De beleggers kijken nog even de kat uit de boom, dit in afwachting dat er meer duidelijkheid is over de belasting op bankdeposito's in Cyprus.

Ondanks de onrust over de Cyprus-affaire gaat het leven toch gewoon door. Spanje wil vandaag proberen om 4 miljard euro aan kortlopende staatsobligaties op te halen.

Het betreft obligaties met looptijden van 3 tot 6 maanden. De veiling kan worden beschouwd als een test van het vertrouwen bij de beleggers.

De veiling kan worden beschouwd als een test voor een andere veiling donderdag, maar dan van langlopend Spaans overheidspapier. Op economisch vlak worden vandaag daarnaast de Britse inflatiecijfers en de Duitse ZEW-indicator bekendgemaakt.

Het sentiment blijft echter licht negatief, ook op de Brusselse beurs. De beleggers kijken nog even de kat uit de boom, dit in afwachting dat er meer duidelijkheid is over de belasting op bankdeposito's in Cyprus. Ondanks de onrust over de Cyprus-affaire gaat het leven toch gewoon door. Spanje wil vandaag proberen om 4 miljard euro aan kortlopende staatsobligaties op te halen. Het betreft obligaties met looptijden van 3 tot 6 maanden. De veiling kan worden beschouwd als een test van het vertrouwen bij de beleggers. De veiling kan worden beschouwd als een test voor een andere veiling donderdag, maar dan van langlopend Spaans overheidspapier. Op economisch vlak worden vandaag daarnaast de Britse inflatiecijfers en de Duitse ZEW-indicator bekendgemaakt.