Europese beleggers kijken hoopvol richting Angela Merkel

Op de vooravond van de grote euromeeting kijken de Europese beleggers hoopvol richting Angela Merkel, van wie wordt verwacht dat ze een aantal toegevingen gaat doen op de top. In afwachting vinden vandaag een aantal voorbereidende vergaderingen plaats.

Of de betoonde moed die van de wanhoop is, zal vrijdagavond moeten blijken. In ieder geval blijft Merkel voorlopig bij haar standpunt, van echte toegevingen is nog geen sprake.

Toch geven de futures een hogere opening op de Europese beurzen aan, met zelfs redelijke winsten voor de belangrijkste indices.

Nieuwe CEO Fornix BioSciences vanaf 1 juli

Fornix BioSciences zal per 1 juli 2012 een nieuwe CEO benoemen en zal haar administratie per dezelfde datum bij derden onderbrengen.

Als gevolg van de benoeming van de nieuwe CEO ontstaat er een vacature in de raad van commissarissen die zo spoedig mogelijk dient te worden vervuld.

Wegens beëindiging van de samenwerking met de huidige CEO (de heer C.L. Bergman) per 1 juli 2012 heeft de RvC besloten om per dezelfde datum mevrouw drs M.E.T. Pigeaud-Wijdeveld RC, die sinds 12 september 2011 zitting heeft in de RvC van Fornix, als nieuwe (parttime) CEO te benoemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content