Op donderdag vergadert de Europese Centrale Bank en daar zal de aandacht vooral uitgaan naar de rentepolitiek. Bij de vorige meeting waren er enkele stemmen die voorstander waren van een renteverlaging, maar uiteindelijk werd toch beslist om de rente ongewijzigd te houden op 0,75%.

Maar eens te meer zal de aandacht van de beleggers vooral uitgaan naar de slotverklaring die door ECB-president Mario Draghi zal worden gegeven. Die verklaring zal vooral over de economie gaan, maar ook misschien een hint bevatten wat de volgende rentestap betreft.

Op donderdag vergadert de Europese Centrale Bank en daar zal de aandacht vooral uitgaan naar de rentepolitiek. Bij de vorige meeting waren er enkele stemmen die voorstander waren van een renteverlaging, maar uiteindelijk werd toch beslist om de rente ongewijzigd te houden op 0,75%. Maar eens te meer zal de aandacht van de beleggers vooral uitgaan naar de slotverklaring die door ECB-president Mario Draghi zal worden gegeven. Die verklaring zal vooral over de economie gaan, maar ook misschien een hint bevatten wat de volgende rentestap betreft.