Er zit volgens Philips Gijsels van BNP Paribas nog heel erg veel geld aan de zijkant en ook de hedge funds hebben klaarblijkelijk een groot stuk van de rally gerateerd. Dat betekent dat vanuit die hoek nog heel wat inhaalvraag mag worden verwacht.

Dus kan Gijsels er in zijn basisscenario van uitgaan dat de dip op een bepaald ogenblik zal worden gekocht. Gisteren was is het uitkijken naar de beslissingen en uitlatingen van de ECB. Vandaag is er het zeer belangrijke Amerikaans banenrapport en dat kan weer voor volatiliteit op de beurzen alsook op de wisselkoersen zorgen.

Er zit volgens Philips Gijsels van BNP Paribas nog heel erg veel geld aan de zijkant en ook de hedge funds hebben klaarblijkelijk een groot stuk van de rally gerateerd. Dat betekent dat vanuit die hoek nog heel wat inhaalvraag mag worden verwacht. Dus kan Gijsels er in zijn basisscenario van uitgaan dat de dip op een bepaald ogenblik zal worden gekocht. Gisteren was is het uitkijken naar de beslissingen en uitlatingen van de ECB. Vandaag is er het zeer belangrijke Amerikaans banenrapport en dat kan weer voor volatiliteit op de beurzen alsook op de wisselkoersen zorgen.