De beleggingsposities blijven volgens professor Stefan Duchateau gericht op Europese aandelen, met een nadruk op Duitse, Zweedse en Spaanse aandelen, en op de VS met een (zwaar) accent op biotechnologie, water en schaliegas. Hij neemt ook telkens de maximale positie in aandelen, volgens het beleggingsprofiel.

Obligatieposities blijven beperkt tot de 3 tot 5 jaarzone, waarbij hij nadrukkelijk Ierse, Spaanse, Italiaanse en in mindere mate Franse staatsobligaties opzoekt.

Posities in aandelenbeurzen van groeimarkten blijven onderwogen, waarbij het grootste gedeelte van de investeringen gericht wordt op Chinese waarden die zijn gericht op consumptieve bestedingen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De beleggingsposities blijven volgens professor Stefan Duchateau gericht op Europese aandelen, met een nadruk op Duitse, Zweedse en Spaanse aandelen, en op de VS met een (zwaar) accent op biotechnologie, water en schaliegas. Hij neemt ook telkens de maximale positie in aandelen, volgens het beleggingsprofiel. Obligatieposities blijven beperkt tot de 3 tot 5 jaarzone, waarbij hij nadrukkelijk Ierse, Spaanse, Italiaanse en in mindere mate Franse staatsobligaties opzoekt. Posities in aandelenbeurzen van groeimarkten blijven onderwogen, waarbij het grootste gedeelte van de investeringen gericht wordt op Chinese waarden die zijn gericht op consumptieve bestedingen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.