De sterkste dalers waren in Athene nogmaals de bankaandelen, met een verlies van 14% voor zowel Alpha Bank als National Bank of Greece.

Mogelijk krijgt Griekenland meer geld om orde op zaken te stellen, maar in dat geval zal het land hoe dan ook extra geld nodig hebben.

Uiteindelijk werd de Euro Stoxx 50 ongeveer een kwart procent lager afgevlagd, terwijl de BEL 20 het verlies kon beperken tot fracties van een procent.

De koers van de euro kon in de buurt van het slotniveau van gisteren standhouden. Nyrstar deed het vandaag goed, terwijl Delhaize terrein moest prijsgeven.

De sterkste dalers waren in Athene nogmaals de bankaandelen, met een verlies van 14% voor zowel Alpha Bank als National Bank of Greece. Mogelijk krijgt Griekenland meer geld om orde op zaken te stellen, maar in dat geval zal het land hoe dan ook extra geld nodig hebben. Uiteindelijk werd de Euro Stoxx 50 ongeveer een kwart procent lager afgevlagd, terwijl de BEL 20 het verlies kon beperken tot fracties van een procent. De koers van de euro kon in de buurt van het slotniveau van gisteren standhouden. Nyrstar deed het vandaag goed, terwijl Delhaize terrein moest prijsgeven.