De Aziatische beurzen hebben volgens professor Stefan Duchateau intussen hun vertrouwen gedeeltelijk herwonnen en lijken overtuigd van de goede afloop ondanks het opzichte rollen met politieke spierballen in de VS.

De verbeterende cijfers in China, de verzwakking van de yenkoers en het wegnemen van de liquiditeitsrestricties in India leverden de verdere argumenten voor een (al bij al bescheiden) koersklim.

De bewuste gok van Duchateau om bij al het rentegeweld in de afgelopen weken, toch nog de posities in emerging market bonds aan te houden begint intussen haar vruchten af te werpen, net zoals het doorgedreven accent in Amerikaanse bedrijven die actief zijn in de ontginning van schaliegas. Ondanks het wat opgeklaarde klimaat op de obligatiemarkten, blijft Duchateau voorzichtig.

De Aziatische beurzen hebben volgens professor Stefan Duchateau intussen hun vertrouwen gedeeltelijk herwonnen en lijken overtuigd van de goede afloop ondanks het opzichte rollen met politieke spierballen in de VS. De verbeterende cijfers in China, de verzwakking van de yenkoers en het wegnemen van de liquiditeitsrestricties in India leverden de verdere argumenten voor een (al bij al bescheiden) koersklim. De bewuste gok van Duchateau om bij al het rentegeweld in de afgelopen weken, toch nog de posities in emerging market bonds aan te houden begint intussen haar vruchten af te werpen, net zoals het doorgedreven accent in Amerikaanse bedrijven die actief zijn in de ontginning van schaliegas. Ondanks het wat opgeklaarde klimaat op de obligatiemarkten, blijft Duchateau voorzichtig.