Dat is het grootste verschil dat ooit werd opgemeten. Harvard University professor Kenneth Rogoff, de voormalige hoofdeconoom van het Internationaal Monetair Fonds, heeft geen goed oog in de Europese begrotingscrisis.

De Europese begrotingscrisis zit volgens Rogoff diep, heel diep. Hij ziet niet goed in hoe Griekenland zijn problemen gaat oplossen, ook al heeft het land steun van Europa en het IMF ontvangen.

De Grieken gaan alle moeite van de wereld hebben om hun schulden af te betalen. Voor dit jaar wordt in Griekenland gerekend op een deficiet van 7,40% van het BBP, tegenover 9,60% vorig jaar en 15,40% in 2009.

Dat is het grootste verschil dat ooit werd opgemeten. Harvard University professor Kenneth Rogoff, de voormalige hoofdeconoom van het Internationaal Monetair Fonds, heeft geen goed oog in de Europese begrotingscrisis. De Europese begrotingscrisis zit volgens Rogoff diep, heel diep. Hij ziet niet goed in hoe Griekenland zijn problemen gaat oplossen, ook al heeft het land steun van Europa en het IMF ontvangen. De Grieken gaan alle moeite van de wereld hebben om hun schulden af te betalen. Voor dit jaar wordt in Griekenland gerekend op een deficiet van 7,40% van het BBP, tegenover 9,60% vorig jaar en 15,40% in 2009.