De begrotingscrisissen in Ierland en Griekenland kunnen niet beletten dat de economie in een aantal andere landen een sterke groei laat optekenen, terwijl dat groeitempo nog lijkt te versnellen.

Bathgate is nu voor 65% in aandelen belegd, hij verwacht dat de Amerikaanse centrale bank de economische groei zal blijven stimuleren. Dat gaat zich automatisch vertalen in betere winstcijfers.

Anderzijds is hij van mening dat bedrijfsobligaties beter vermeden kunnen worden. Er is zich op die markt een zeepbel aan het vormen, die vroeg of laat kan gaan ontploffen.

De begrotingscrisissen in Ierland en Griekenland kunnen niet beletten dat de economie in een aantal andere landen een sterke groei laat optekenen, terwijl dat groeitempo nog lijkt te versnellen. Bathgate is nu voor 65% in aandelen belegd, hij verwacht dat de Amerikaanse centrale bank de economische groei zal blijven stimuleren. Dat gaat zich automatisch vertalen in betere winstcijfers. Anderzijds is hij van mening dat bedrijfsobligaties beter vermeden kunnen worden. Er is zich op die markt een zeepbel aan het vormen, die vroeg of laat kan gaan ontploffen.