Daarmee heeft bijna driekwart van de totale marktkapitalisatie verslag uitgebracht over de gang van zaken tijdens het tweeede kwartaal. Gemiddeld is de winst per aandeel volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking tijdens de verslagperiode met 2,20% gestegen.

Daar staat echter tegenover dat de omzet met 2,20% daalde. De Europese bedrijven overtuigden dus niet echt met de kwartaalcijfers. Weliswaar slaagde 56% van de bedrijven er in om de verwachtingen te kloppen wat betreft de winst per aandeel, maar in het geval van de omzet was dat maar 47,90%. Het aantal tegenvallers was relatief hoog, wat natuurlijk te maken heeft met de sterke euro.

Daarmee heeft bijna driekwart van de totale marktkapitalisatie verslag uitgebracht over de gang van zaken tijdens het tweeede kwartaal. Gemiddeld is de winst per aandeel volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking tijdens de verslagperiode met 2,20% gestegen. Daar staat echter tegenover dat de omzet met 2,20% daalde. De Europese bedrijven overtuigden dus niet echt met de kwartaalcijfers. Weliswaar slaagde 56% van de bedrijven er in om de verwachtingen te kloppen wat betreft de winst per aandeel, maar in het geval van de omzet was dat maar 47,90%. Het aantal tegenvallers was relatief hoog, wat natuurlijk te maken heeft met de sterke euro.