De Europese bedrijfswereld was tot dusver gedwongen om al 360 miljard euro aan probleemschulden af te schrijven, een duidelijke stijging ten opzichte van vorig jaar. De cijfers zijn afkomstig van het Zweedse incassobedrijf Intrum Justitia, dat over heel Europa opereert.

De European Payment Index van Intrum Justitia geeft aan dat 55% van de bedrijven geconfronteerd worden met niet betaalde facturen en dat is het hoogste percentage sinds de index voor het eerst werd gepubliceerd. Het spreekt voor zichzelf dat niet betaalde facturen de business schaadt.

De Europese bedrijfswereld was tot dusver gedwongen om al 360 miljard euro aan probleemschulden af te schrijven, een duidelijke stijging ten opzichte van vorig jaar. De cijfers zijn afkomstig van het Zweedse incassobedrijf Intrum Justitia, dat over heel Europa opereert. De European Payment Index van Intrum Justitia geeft aan dat 55% van de bedrijven geconfronteerd worden met niet betaalde facturen en dat is het hoogste percentage sinds de index voor het eerst werd gepubliceerd. Het spreekt voor zichzelf dat niet betaalde facturen de business schaadt.